Resultaten voor design meubelen utrecht

design meubelen utrecht
 
We are Arco, we make tables.
Tafels hebben een centrale plek in ons leven: we praten, werken, vergaderen, eten en vieren feest aan tafel. Voor al deze momenten proberen wij op een slimme en eigen manier design tafels te ontwerpen, ontwikkelen en produceren: of het nu gaat om een kantoorinrichting of een tafel op maat voor in de eetkamer.
Zillions.
Zillions is gespecialiseerd in nieuw en gebruikt design meubilair en stoelen. Onze voorkeur en liefde gaat met name uit naar meubilair en stoelen van Vitra, Herman Miller, Knoll, Fritz Hansen, Lensvelt, Gispen enz. Zillions koopt ook gebruikt meubilair en stoelen in.
De Machinekamer Vintage, Retro Nieuw design meubels De Machinekamer.
Al 10 jaar is De Machinekamer het adres voor o.a. Vintage, Scandinavisch, Nederlands en industrieel design meubelen. Hier staat het vol met bijzondere objecten en designklassiekers. Als de buisframe specialist hebben we een grote collectie vintage en retro design buisframe stoelen.
Louter Design Woonwinkel. Arrow Fat Left Icon. Arrow Fat Right Icon. Arrow Right Icon. Cart Icon. Close Circle Icon. Expand Arrows Icon. Facebook Icon. Instagram Icon. Hamburger Icon. Information Icon
Helemaal van deze tijd, maar niet te trendy. Bij Louter design houden we van strak design, maar niet van ingewikkeld. Al onze meubelen hebben kwaliteit, dat zie je meteen. En: dat zie je jarenlang. Want een tafel, bank of kast van Louter design is tijdloos.
Vintage/Designwinkel Bebop gaat sluiten: weer een pareltje uit de binnenstad weg De Utrechtse Internet Courant. Vintage/Designwinkel Bebop gaat sluiten: weer een pareltje uit de binnenstad weg De Utre
De naam Bebop blijft en de nadruk komt op vintage te liggen. De verkoop, restauratie en herstoffering van bijzondere meubelen gaat gewoon door. Het contact zal via de website gaan of op afspraak in een nieuw te realiseren atelier annex showroom in de Keizerstraat in Utrecht. De winkel aan de Oudegracht wordt voortgezet door Combo Design.
Bolia Utrecht Oudkerhof.
Mijn persoonlijke aanbiedingen. Bolia Utrecht Oudkerhof. Je kunt bij de winkel parkeren. Pick-up point Capelle aan den IJssel. Wij zijn dol op design en we openen voortdurend nieuwe Bolia conceptwinkels om deze passie met de hele wereld te kunnen delen.
Betaalbare moderne design meubels, banken, salontafels, stoelen, kasten en tafels Designsales.nl.
Volg ons: Home Nieuws Materialen Downloads Contact. Designsales is een franchise concept van Designsales franchise bv, waarbij een geheel eigen moderne collectie design meubelen wordt ontwikkeld en alleen voor Designsales wordt geproduceerd. Op onze site vindt u dan ook slechts een greep uit onze collectie en hetgeen in onze showrooms staat.
Design meubels Interieur merken Van Oort Interieurs.
Sinds 1912 is Van Oort Interieurs een begrip in de wijde omgeving. Als designspecialist met meubelen van trendsettende ontwerpers en. Van ruwe schets als eerste praatstuk, tot en met stipte levering en montage. Als het gaat om uw nieuwe design interieur verzorgen wij het gehele traject.
FrümelVintage meubels Utrecht.
WAAROM HEBBEN WE VOOR DEZE NAAM GEKOZEN? AANGEZIEN ALLEBEI ONZE ROOTS IN LIMBURG LIGGEN WILDEn WE EEN NAAM DIE HIER EEN RAAKVLAK MEE Heeft. SANNE WERD DOOR HAAR FAMILIE VAAK OMSCHREVEN ALS EEN FRIEMELVOT, ALS ZE WEER EENS NIET STIL KON ZITTEN MET HAAR HANDEN.
Metaform Maatwerk en flexibiliteit in design meubelen Verkooppunten Nederland.
Hoefsloot Wonen B.V. 0481 35 08 50. 0341 35 32 92. Matser t Wonen ten Toon. 0317 41 90 07. Eltink Tilders Meubelen BV. 024 649 11 49. Slijkhuis Interieur Design. 0543 51 55 20. de Graauw Int. van Voordenpark 17.
Vaen vintage design VAEN.
VAEN vintage design. VAEN vintage design een wisselende collectie unieke mid century modern meubels en lampen, met zorg geselecteerd, gerestaureerd en gefotografeerd. Met oog voor detail, kwaliteit en ontwerp. Welkom op deze website en in onze winkel Oudegracht 246 in Utrecht.

Contacteer ons